Sunday, July 5, 2009

minimega giveaway
Ta' en chance - vind en bamse. Går du lige forbi, vinder du ik' en ski'.

Obs! Tilmelding lukker tirsdag aften kl. 00.00

Så er minimega shoppen opdateret med nye postkort og to nye plakater til børneværelset. Postkortene har to forsider og ingen bagside, så selvom der kun er 6 nye dobbeltkort, føles det mest som 12. Hvis du bruger dem til at sætte i ramme og hænge op til pynt, kan du klippe kortet over og derved få to stks vægdekoration. Plakaterne måler 30x40 cm og passer til de fleste af IKEAs standardrammer. Plakaterne er trykt med skånsomme blide vegetabilske trykfarver på 100% dansk genbrugspapir. Det er postkortene også. Så alt er med andre ord som det plejer at være.

Hvis du har lyst til at vinde et sæt af det nye helt gratis, kan du smide et lod i konkurrencen ved bare skrive en hilsen med dit navn i kommentarfeltet nedenfor. Hvis du linker til denne blog og/eller shoppen tæller dit link for 2 lodder.

Du vinder:
2 plakater - en af hver.
12 af de nye dobbelt postkort - 2 af hver.
1 pakke gavepapir mix - ialt 10 ark.

Jeg sender til hele verden så geografisk placering er ingen hindring for at deltage i konkurrencen. Bare husk at skrive dit navn/alias, så jeg ved hvad jeg skal skrive på loddet.

Vinderen udtrækkes onsdag her på bloggen.

--------------------

minimega giveaway

The minimega shop is now updated with new postcards and posters perfect for mounting in kids rooms. The cards have two fronts and no reverses, so you have more opportunities if you use them for wall decoration. The poster measures 30x40 cm and fits most of IKEAs frames.

Everything is printed with gentle vegetable colors on 100% recycled paper as usual.

Leave a comment with your name below to participate. If you link to this blog and/or the shop it counts double.

You win:
2 posters - one of each
12 postcards from summer 09 collection - two of each.
1 mixed gift wrap - contains 10 sheets.

Worldwide shipping. I will announce the winner here on wednesday.