Thursday, July 2, 2009

Inspiration #3






I denne her varme er det næsten ikke til at koncentrere sig om andet end hyggelige indendørs aktiviteter i siestaen. Jeg skal hente min datter tidligt i dag, og planen er at vi skal sidde i skyggen og drikke iskold lemonade og lave påklædningsdukker. Inspirationen kommer fra en gammel smuk pakke med symønstre til pigekjoler. Først ville jeg klippe tegningerne ud og klistre dem på pap, men jeg kan alligevel ikke nænne at ødelægge papirlommen med den fine papir-patina. Den skal i glas og ramme, når vi er færdige med den.

------------------

Inspiration

It's so hot everywhere this summer and I'm finding it really hard to concentrate during the siesta. Today I will pick up my daughter early and we will be making some paper dolls. A relaxing activity you can do in the shadow. Inspiration comes from this sweet and very old sewing patterns. The wrap has such a beautiful paper-patina I think I'll frame it afterwards.

2 comments:

  1. Påklædningsdukker er et hit, vi har også mange gange lavet vores egne og vi synes faktisk det er sjovere at lave dem (+ senge, borde og bamser) end at lege med dem. Hvis du ikke vil klippe i det fine gamle mønster (og det kan jeg godt forstå) kan du bare tage en kopi.

    ReplyDelete
  2. Hyggeligt er det jo. Ja jeg må finde en kopimaskine :)

    ReplyDelete