Saturday, August 29, 2009

DIY - Goodie Bags

Vi holder lidt fødselsdags-tamtam i morgen, og så er der Goodie Bags på bordet. Det hører ligesom til, gør det ikke? Jeg har lavet 2 forskellige varianter. Poserne er ikke kæmpestore, men store nok til at rumme lidt guf og noget knitrende silkepapir. Jeg har fyldt vores Goodie Bags op med nødder, lakridspiber og lækkert mundgodt fra Filiokus. Hvis du har lyst kan du gratis downloade dine Goodie Bags (PDF + vejledning) og bruge dem til at pynte på fødselsdagsbordet eller som en lille værtindegave. De er super nemme at lave. Kræver blot en printer, en saks og noget dobbeltklæbende tape. Jeg har printet på lækkert kraftigt papir men alm. printerpapir er også helt fint.

God fornøjelse!

(Dette er en gratis gave fra minimega designbureau til dig.)

-------------

Tomorrow we are throwing a little birthday party here so I created these Goodie Bags. They are not too big but still big enough for candy and cookies. Feel free to download the PDF right here if you like. They are very easy to make. All you need is a printer, a pair of scissors and some double-adhesive tape.

Enjoy!


(This is a free gift from minimega designbureau to you.)

4 comments:

 1. Hej
  Jeg har føjet dig til min blogliste. Tak for tippet.
  Birgitte

  ReplyDelete
 2. Hej Sara,
  Hvor er det bare nogle lækre designs du laver! Og fantastisk gavmildt at du deler ud af det : )
  men må jeg undre mig lidt over sprogblandingen? Hvorfor er det hele på engelsk? Dansk er da så hipt, jeg mener, vi har både æ, ø og å! Coolere bliver det ikke! Så hvis jeg må komme med en opfordring (som du selvfølgelig må ignorere alt det du vil, det er dig der knokler og giver) så er det: lidt mere på dansk.
  Shoppen kan heller ikke bestemme sig til om den vil være på dansk eller på engelsk...
  Det er IKKE kritik, bare en kommentar : )
  KH Rikke

  ReplyDelete
 3. Hej Sara
  Jeg kan se, at pdf'en er forsvundet fra dit site - er det med vilje? Jeg har linket til den et stykke tid - hvis det er med vilje, så fjerner jeg selvfølgelig bare linket, men hvis ikke, så tænkte jeg, at du gerne ville vide det. :)
  Håber alt er vel!
  KH Astrid

  ReplyDelete