Friday, September 4, 2009

Design and letterpress(Fotos fra Studio On Fire.)

Noget af det sværeste som designer er at huske at vedligeholde sin egen designlinie. At opdatere hjemmesiden jævnligt, så både form og indhold repræsenterer den man er, og det man kan tilbyde. Der sker meget bare på et år jo. Det er svært at prioritere tiden til det, når man hellere vil bruge tiden på sine kunder.

Nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at gå igang med at opdatere mit eget materiale til minimega designbureau.

På online siden overvejer jeg at designe og kode min nye hjemmeside i Indexhibit, så den kan fungere mere som en portfolio. Ku' godt tænke mig nemt og enkelt at kunne vise de ting, jeg går og laver. Omvendt er jeg super glad for de trylleformularer min kollega Grafiksmeden kaster af sig i WordPress på min nuværende hjemmeside. Ælle bælle.

På Offline siden arbejder jeg på et lille stykke design, jeg forhåbentligt kan få trykt hos Studio On Fire i Minneapolis. Det skal være en julegave til minimega fra mig. Jeg vil gerne lave en lille folder, der viser alt det jeg er vild med. Den skal være en oplevelse at stå med i hånden, og derfor kan jeg ikke komme i tanke om nogle bedre til den opgave. Studio On Fire laver gedigent håndværk. På blødt og tykt papir kæler de for detaljerne. Mønstre med taktile overflader og intense farver bliver ved håndkraft fremstillet på gamle originale maskiner. Jeg er vild med det, og jeg glæder mig til at sætte projektet igang.

----------------

Working on a little brochure for myself. Hoping Studio On Fire can print it for me. I adore their work. Letterpress printing on thick paper. The tactile feel. The beautiful colors.
I'm so excited about it.

No comments:

Post a Comment