Wednesday, September 16, 2009

Inspiration #8


I dag landede den lækreste æske på mit bord. En knaldrød lakæske der indeholdt en meget fin hårbøjle med en kolibri. Jeg elsker håndlavede ting og ditto dimsedutter til håret, så jeg vidste jeg ville blive glad for den. Den er så smuk! Det er Amalie fra princessinferno der har kreeret den. Klik på linket og se flere fine fotos af den. I æsken lå også et smukt udvalg af farverige stykker chiyogami papir. "Måske kan du bruge det?" Tanken er fantastisk sød, men nej, dem kan jeg ikke bruge. Det kan jeg slet ikke nænne!
Besøg hendes shop lige her.

------------

Awesome hair band!

Today I received this beautiful unique hair band with a hummingbird resting on a purple bow. It's so pretty. I really like the purple ribbon too. In the box I also found a stash of pretty sheets of colourful chiyogami papers. So kawaii. You can visit her shop right here, and read more about her hair bands on her blog right here.

Enjoy!

3 comments:

 1. Tak for de søde ord og fine billeder!!

  ReplyDelete
 2. Hvor er den bare fantastisk - tillykke med den! Har lige modtaget billeder fra pakkesagen og dine fine papirer er med på flere billeder og der bliver henvist til dig som gode steder at købe papir!

  ReplyDelete
 3. Amalie det er mig der takker, det er helt sikkert! :)

  -----

  Karen Marie det er fint håndværk, er det. Lyder godt med billederne, dem glæder jeg mig til at se :)

  ReplyDelete