Saturday, January 16, 2010

Dagens høst fra den lokale marskandiser.
Der findes to slags mennesker. Dem med pænt service i matchende nuancer. Og dem uden.

PS: Den lille Jørgen Clevin wannabe holder pause på ubestemt tid pga. tidsmangel.

PPS: Nogen der ved hvordan man tager pæne lyse billeder i naturligt dagslys uden de bliver overeksponerede, så vil jeg blive meget glad for en lille mail med fif.

------------

Todays catch at my local second-hand dealer. People are not all alike. There are those with very nice color coordinated matching dinnerware. And those without.

8 comments:

 1. Hmm, jeg hører også til den kategori der har alt mulig forskellig service...

  ReplyDelete
 2. Fantastisk! Men hvad gør man når man når man er gift med én der inisterer på at serviset skal matche, og man selv ærlig talt er træt af alt det der matcheri? Hvis bare han var et rigtigt mandfolk med andre interesser der blandede sig udenom...
  Kh, Eivor

  ReplyDelete
 3. Kirsten det' da hyggeligt.
  --------
  Hehe Eivor. Så vidt jeg har forstået er han da en handyman :)

  ReplyDelete
 4. sæt kameraet til "auto" så finder det ud af resten. :)

  ReplyDelete
 5. Slå den automatiske blitz fra - og hvis de bliver for mørke, så fyr op for ISO'en. Og sluk kunstigt lys (såfremt du har noget tændt;)

  ReplyDelete
 6. UR mjaaaaa ikke helt....
  -----
  Malene TAK! Med ISO'en sat til 1600 kan jeg nu tage pæne skarpe (og lyse) billeder midt i morgenskumringen. Så tusind tak! (tager aldrig med blitz)

  ReplyDelete
 7. Ha ha, også her hos mig mikses stellet på kryds og tværs... Forsøger dog at holde mig til nogenlunde samme hvide bundfarve, så der er en vis form for rød (eller rettere hvid) tråd :)

  Elsker de to blå platter med blomster - hvem har lavet dem mon???

  Hilsen Helle

  ReplyDelete
 8. Platterne (en del af "markblomstserien") er malet af naturalisten Jonas Bernhard Finna, der var designer for den norske fajancefabrik der dengang hed Stavanger Flint, og sidenhen skiftede navn til Figgjo AS. Ved ikke hvornår de er lavet, men han gik på pension i 1975, så de må jo være fra før 75.

  ReplyDelete