Sunday, October 11, 2009

DIY - efterårshygge
Bladene skifter farve, vinden er kold og dagene er korte. Det er blevet efterår og dermed sæson for tændte stearinlys, nødder og hygge indendøre.

Vi har lavet gaveposer med mørk chokolade og nødder. Lige her kan du gratis downloade gavemærkater. Print på selvklæbende papir og du har klistermærker lige til at sætte på poser og gaver. De kan også limes på karton og bruges som traditionelle gavemærkater sammen med gavebånd.

God fornøjelse.

(Dette er en gratis gave fra minimega designbureau til dig.)


-----------------

Nut season

It's fall and time for indoor activity. Create your own serie of nut treats with these free gift tags (PDF). Print on self adhesive paper = stickers. Mount them on a card stock = gift tags.

Enjoy!

(This is a free gift from minimega designbureau to you.)

6 comments:

 1. Ej, hvor fint og fantastisk. Vil helt klar benytte mig af det!

  ReplyDelete
 2. Super skønne mærkater. Hvor køber du selvklæbende papir. Er det et helt A4 ark der er selvklæbende? Eller hur?

  Så også dine prints fra Studio On Fire - så smukke. Har selv overvejet letterpress og har ikke kunne finde en leverandør i DK.

  God dag

  Susan

  ReplyDelete
 3. Lykke gør endelig det :)

  --------

  Susan man kan købe det hos boghandleren og Panduro/Creative Company - de fleste steder der sælger papirvarer. Blandt andet Canon laver selvklæbende papir. De fåes i forskellige størrelser som etiketter eller som et stort a4 mærkat. Jeg køber det store og skærer til.

  Ang. bogtryk så har jeg heller ikke fundet tilsvarende herhjemme. Kan varmt anbefale SOF. God service, hurtig levering og helt rimelige priser.

  ReplyDelete
 4. Super tak for info -havde lige brug for et par mærkater i ikke standard størrelse - god ide. Du har nogle helt skønne ting i din shop og blog.

  Tak for inspiration.

  Susan

  ReplyDelete
 5. hvor fint sara,
  elsker dine print og gode ideér,
  mange hilsner fra det danske;)
  rikke sommer

  ReplyDelete
 6. Hej! Hittade just hit. Blev superglad att hitta de fina tagsen, tack! Ska kika vidare i din blogg nu :)
  /Ylva

  ReplyDelete