Saturday, October 10, 2009

minimega profil

Tak til taktil. Tak. Til. Taktil. Det kan ikke siges nok faktisk. Man får meget forærende, når man trykker på denne måde. Jeg lavede et design til en minimega® profilbrochure med tilhørende bandarole for halvanden måneds tid siden. Så fandt jeg Studio On Fire i Minneapolis (se også deres blog) og det var kærlighed ved første blik. Heldigvis ville de gerne trykke for mig, og i går modtog jeg en kasse med de fineste brochurer og postkort. Jeg håber man kan fornemme hvor lækkert et stykke håndværk de har leveret. Den sorte trykfarve er mejslet med akkuratesse og præcision ned i det tykkeste blødeste bomuldspapir. Inde i brochuren er monteret 2 postkort med fotolommer. Udenom en bandarole i forskellige farver og temaer tilpasset modtageren. Brochurerne bliver pakket i beskyttende silkepapir der matcher, og samlet med et minimega® klistermærke.
Bogtryk er et klassisk gammelt håndværk, der heldigvis ikke er gået i glemmebogen. Det skulpturelle udtryk egner sig perfekt til visitkort, bryllupsinvitationer og andet luksuriøst papirguf.


------------------

Amazing lettepress

Am I happy? Oh yes I am! A couple of months ago I started creating a new designline for minimega and I wanted to print something nice. Technically. So. Well. Then I searched the internet and found Studio On Fire in Minneapolis. (Remember to check out their blog too) They are very talented. Very very talented. They print for others and they also design custom works.

Yesterday I received these brochures and they are awesome! Tactile and very different from offset printing.
Inside I've mounted two small postcards with photo corners. I've put the hole thing together with colorful banderoles in different themes and corresponding tissue papers and stickers.

5 comments:

  1. Åh, hvor er det godt!!! Du har virkelig den skønneste sans for design og kvalitet...sikke en vidunderlig - og bestemt fyldestgørende - måde at gøre reklame for Minimega på.

    ReplyDelete
  2. Den ser helt fantastisk ud! Super flotte.

    ReplyDelete
  3. Lækkert. I det hele taget har du en ret lækker blåååg. :o)

    ReplyDelete