Thursday, November 5, 2009

Inspiration # 12 (surprise ball)


Der findes dem der påstår, at jeg har en besynderlig mani med at samle på ubrugeligt skrammel og små ligegyldige dimser. Den uhyrlige påstand vil jeg godt skynde mig at tilbagevise med et godt eksempel. Jeg har for nylig været i N.Y. for at handle i KIOSK. Kun via deres webshop desværre. Jeg købte orange tyggegummikugler, smukke multifarvede piberensere (til kommende projekt) og surprise balls. Ubrugeligt? Nej vel. En Surprise Ball er en papirkugle, der indeholder små fantastiske stykker dims. Den folder sig ud i tusind farver og drysser omkring sig med små sjældne dimser, nostalgi og godt humør. Denne smukke kugle indeholdt vintage dimser mest fra Japan. En fake cigaret, et viskelæder, et lommespejl, et legetøjsarmbåndsur, en magnet, et kompas, en kugle, 2 gule rasledimser, en fuglebroche, en flyvemaskinenøglering, et flag, en papirsfugl, en halskæde med en farvepatron, en lille dukke der kan åbne og lukke øjnene, en lommelygte, 2 diamantringe (helt sikkert ægte) og et lille hjertearmbånd. One man's trash is another man's treasure. I sandhed. Så er der lidt til pakkekalenderen.

-----------
In love with a ball

I went to KIOSK (only via the webshop) and bought something I just couldn't live without; colored pipe cleaners, bubble gum oranges and surprise balls. I love these surprise balls so much. It's a ball of colorful crepe paper ribbons and when you open the layers it reveals rare things - delightful charms and vintage trinkets all over the place. Such a nice surprise!

9 comments:

 1. SÅ fint :) Visse ting bliver man aldrig for stor til...

  ReplyDelete
 2. Jeg ville også betegne hver eneste af de der dimser som skat, og ikke skidt...

  ReplyDelete
 3. *langt og piget suk* ....hvor er det fine sager.

  ReplyDelete
 4. Kirsten små guldklumper er det...

  ------

  Hahaha Flo kiggede lige i din diner. Vi har en fælles passion og du har en dims jeg også må eje kan jeg se :)

  ReplyDelete
 5. Jeg forstår din mani godt! En sjarmerende og vakker samling!

  ReplyDelete
 6. Å ja de er så fine. Jeg har selv lavet dem et par gange (og det er nemt), men jeg har ikke helt så skønne dimser at putte indeni.

  ReplyDelete
 7. og må jeg tilføje, mine er ikke så fine udenpå. Men det er rigtigt sjovt, måske jeg skulle lave nogle til min datters børnefødselsdag lige om lidt...

  ReplyDelete
 8. Jeg har også fundet crepepapir i tusind farver frem fra kasserne, og glæder mig til at kaste mig over projektet. To be continued... :)

  ReplyDelete