Saturday, November 14, 2009

DIY (surprise ball vol.2)

Det var kærlighed ved første blik, så jeg blev selvfølgelig nødt til at lave mine egne forvandlingskugler fyldt med hemmeligheder. De syv små dværge, små svampe, fortune tellers og andet småt pakket ind i metervis af farverigt crepepapir. Man ruller det bare sammen til en kugle, og tilsætter små hemmeligheder undervejs, så de drysser ud når man ruller den ud igen. Vigtigt at crepepapiret laves i lange strimler, der skifter farve undervejs. Det er virkelig god underholdning at pakke den ud. Hvis man kan nænne det.

Hvis du har lyst til at lave din egen forvandlingskugle, kan du lige her gratis downloade (PDF) mærkater til at sætte på.

God fornøjelse.

(Dette er en gratis gave fra minimega designbureau til dig.)

---------------

I had to create a surprise ball of my own. Had to. I'm kind of obsessed with it. It's crazy good fun to unwind the crepe paper streamers and find all the small presents inside. Create your own serie of surprise balls with these free tags (PDF)

Enjoy!

(This is a free gift from minimega designbureau to you.)

5 comments:

 1. Nøj, hvor er de bare fine. Får helt kriblen i fingrene for at komme i gang :)

  ReplyDelete
 2. Tak, tak,de er skønne, de mærkater...jeg har i massevis af crepepapir fra dengang man snoede to farver og lagde det midt på bordet ved festlige lejligheder... nu skal der fremstilles surprise balls

  ReplyDelete
 3. Nøj hvor er dine bolde blevet fine. Da jeg lavede mine for et par år siden var de ikke så tjekkede med mærkat og det hele, men de var et kæmpe hit hos børnene alligevel. Jeg overvejer stadigt om jeg orker at hitte tilstrækkeligt mange skatte til 20 børn for så får de sådan en bold i stedet for slik.

  Da jeg i sin tid lavede boldene var det noget der nærmest hærgede den amrikanske blog verden og mon ikke det kan blive et lignende hit i Danmark?

  ReplyDelete
 4. AC og Kirsten jeg kan varmt anbefale det :)

  -----

  Marina ja hvis du har RIGTIG god tid en dag - 20 er ret mange bolde :) Jeg opdagede dem først via KIOSK for et par uger siden, så jeg er stadig helt lykkelig over det...i dag så jeg nogen der havde lavet dem som dyrehoveder. Det var rigtig fint.

  ReplyDelete
 5. amazing! i'd love to receive one of these. oh and make one too!

  ReplyDelete